Cégünk a Tálas Transz Kft

egy magyar családi vállalkozás, mely 2003-bank alakult. Fő tevékenységi köre a belföldi ömlesztett áru (sóder, homok, termőföld stb.) szállítása, amelyet megalakulása óta folytat. A 2008-as évben gépparkunk modernizálása során tevékenységi körünket is kibővítettük. Mára már nem csak az ömlesztett áruk, hanem az építőanyagok és raklapos áruk szállításra is egyaránt a vállalkozás fő tevékenységei.

Főbb célunk közé tartozik, hogy cégünk neve és munkatársaink szakértelme, garanciát jelentsen megrendelőink számára a megbízható, magas színvonalú szolgáltatás tekintetében. Arra törekszünk, hogy teljes körűen kielégítsük partnereink elvárásait, igényeit. Ennek érdekében több elérhetőséggel is megrendelőink rendelkezésre állunk. Mivel az Ön ideje is drága, és mi ezzel tisztában vagyunk, ezért a gyorsabb kapcsolatteremtés érdekében mobiltelefonos elérhetőséggel várjuk az Ön hívását, ahol minden kérdésére választ kap. Hívását reggel 7 órától este 20 óráig fogadjuk, ahol rendelését leadhatja.

Szállítási területünk Szigetszentmiklós és annak vonzáskörzete. Több száz elégedett ügyfelet szereztünk az évek folyamán, hiszen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk szállított áruk jó minőségben és megfelelő mennyiségben, rövid határidővel eljussanak Önhöz. Megrendelőink között találhatók magánszemélyek, építőipari- és kertészeti vállalkozások is. Reméljük, hogy Önt is mielőbb elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Rendelési telefonszám: 06-20-344-5986

E-mail:
rendeles@talastransz.hu
talastransz@gmail.com